Om

Jeg hedder Signe og  er 27 år gammel. (og altså er 29 det næste primtal, jeg når. Om 2 år. suk.)
Jeg har startet en blog, og nu er den kommet til at handle grueligt meget om strikketøj.
Det er også i orden, og det kan vel ændre sig igen engang, hvis jeg får ondt i fingrene.
Man ved aldrig, hvor uheldig man er.

Jeg har netop afsluttet mit fysik og matematik-studie på et universitet (fordi universitetet gerne vil have mig til at nævne navnet, vælger jeg ikke at gøre det) og er glad for at sysle og spise gluten (fordi alle andre tilsyneladende hader gluten). Jeg staver dårligt, og er uvenner med kommareglerne. Og det er nok ikke den bedste forudsætning for blog-skrivning. Men lad os håbe, at det ender godt.

Jeg hader blæsevejr. Blæsevejr burde forbydes i EU.

Bloggen hedder lapsusssen, fordi en “lapsus” er en fejl. Og der er fejl i alt, hvad jeg strikker. Så det er jo perfekt.

Jeg strikker ikke på bestilling. Det er bare en hobby (der ganske vist sommetider tager overhånd).

Jeg kan kontaktes på mail: lapsussen (at) gmail.com

IMG_5728

Advertisements

8 thoughts on “Om

 1. Ooooh my GOOOOOOD! Jeg kan ikke lige huske hvordan jeg pludselig havnede på din blog (tror jeg googlede billeder af strikkede sokker), men slap dog lige af hvor er du da den ondeste ørn til at strikke! Som rookie strikker (stolt af tre skappel gensere) måtte jeg lige samle kæben op og tørre savlen væk! I’m impressed – you have a fan! Sig mig engang…hvordan er du blevet så god til det? Blev du låst inde som barn med en rundpind og 400 nøgler garn?? 🙂 Nej, men altså virkelig…du er sej!
  De bedste hilsner fra Ann

  • Hej Ann, jeg bliver da helt flov over alle de pæne ord! Tusind tak, jeg er glad for, du nyder bloggen. Der er så mange gode strikkede, og jeg imponeres gang på gang, også af folks flotte skappelgensere, som jeg også selv kunne tænke mig at strikke 🙂 og med hensyn til med alt det strik jeg kan, så har jeg bare øvet mig og lavet alle tænkelige fejl på vejen. Grimme sokker og for korte sweatre, og stramme vanter og huer, der ikke passer. Så sådan er det. 🙂 og tak igen!

 2. Hej
  Super Blog du har – og sikken du dog kan strikke, jeg kan kun hækle og gør det flittigt til mine børnebørn – som har været i Lalandia i sidste weekend, der havde de set en klovnefisk og fået en sådan, den var selvfølgelig gået i stykker hvorfor Tindra (den største på 5½ bare mente at farmor hæklede da bare en til hende) men jeg kan ikke finde en opskrift på en hæklet af slagsen, så faldt jeg over din blog med de søde strikkede klovnefiskvanter, som sagt kan jeg ikke strikke – kan du mod betaling strikke to par vanter af disse klovnefisk til mine børnebørn ? kom venligst tilbage da jeg ikke kan glemme dem, de er bare super, gid jeg da for fanden kunne strikke, så er der mange mange flere mujligheder.
  Kærlig hilsen
  Lotte
  mail: lotte@ejdmsalg.dk

 3. Hej! Jeg er mega vild med din blog!
  Min lillebror bliver student her snart, og jeg vil rigtig gerne hækle en studenterhue til ham – og jeg syns den du hæklede står knivskarpt på billederne 😉 er det en opskrift du deler?

  Kh Christina

  • Tusind tak! Desværre har jeg ikke en opskrift på studenterhuen, jeg hæklede den bare lidt efterhånden, og det er så lang tid siden, så jeg kan nok ikke rigtig skrive en opskrift heller. 😦 håber dog du kan få lidt inspiration på billederne alligevel!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s