Små bitte trøjer

…Er meget hurtigere at strikke en store trøjer. Så jeg har strikket nogle små trøjer til min datter. Nogle kan hun ikke længere passe, for hun vokser nemlig. Det skal man jo ikke klage over.

En af dem er en jordbærtrøje. Den er strikket uden opskrift i Alpaka-garn fra filcolana. Den er krympet i vask, inden jeg fik taget et foto af den, men jeg er ligeglad og viser den frem alligevel. Den er grøn i toppen og har gule prikker.

IMG_7741

Jeg har strikket to stribede trøjer, begge af rester. Det smarte ved børnetrøjer er, at de ikke kræver så meget garn. Så jeg har udnyttet mine rester.

IMG_7747IMG_7743IMG_7742

Jeg har strikket islandske sweatre efter det samme mønster i bogen “Islandsk strik” (i øvrigt et ret god bog). Mønsteret starter vist ved str 2 år, men jeg har bare strikket med lidt tyndere garn og mindre pinde, og vupti! Så er det ikke længere bare str 2 år. De er også strikket i rester, og den ene har jeg modificeret lidt på mønsteret, så det kun er i én farve. Jeg kan virkelig anbefale det mønster. Jeg er vild med det.

Jeg har strikket flere. Men det må blive en anden gang, de kommer på internettet. Måske.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s