64.64

64.64 er et godt sted på biblioteket. Og jeg har været på rov på biblioteket (som jeg tit er) og lånt en lille bunke strikkebøger.

IMG_6786

Én af dem er denne “Marius-strikkebog” som er en uendelighed af forskellige ting med marius- mønster. Hvis man ikke ved hvad det er, så er det det meget smukke mønster på trøjen her:

IMG_6767

Men jeg må indrømme at bogen måske er lige lovlig kreativ, og at jeg nok aldrig helt tænker at det bliver nødvendigt for mig at strikke en marius øl-vante eller en marius “opvaskemiddelholder”. Men måske andre har det behov. Hvad ved jeg.

IMG_6768

 

Bibliotekerne i Århus (Aarhus? Jeg må indrømme at hvis man først bestemmer at “Århus” skal omdøbes til “Aarhus” fordi det andet ikke er internationalt nok, og bagefter kalder den nye bydel “Aarhus Ø”, så taber man lidt mig) har rigtig mange gode engelske strikkebøger, blandt andet den her:

IMG_6780

Med en meget smuk opskrift i, som jeg på et eller andet tidspunkt gerne vil strikke. Hvis jeg kan. Det er jo ikke ligefrem mit speciale.

IMG_6781

 

En anden udenlandsk bog er denne:

IMG_6785

Som nok er noget nær den ultimitive sweater-guide-bog. Ikke dårligt.

Jeg lånte også et par bøger om vævestrik. Jeg synes det er så flot, men jeg har kun tidligere strikket ganske lidt af det. Men jeg kan vel nå det endnu. Bøger om vævestrik er ovenikøbet meget små. Det er sikkert fint nok. der er nogle meget pæne mønstre i dem. Man bliver jo helt glad.

IMG_6782 IMG_6773

Biblioteket er en fantastisk opfindelse, og det virker ikke som om, der er strikkesæson lige nu, for der masser af bøger på hylderne.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s